Toivomme yöpyjien viihtyvän majoituksessamme. Otamme mielellämme vastaan kommenttejanne ja kokemuksianne, joita voitte jättää alla olevalla lomakkeella.


10 kommenttia

 • Tatu 2.7.2023 at 16:49

  Todella mukava asunto 4 henkilölle, oli siistiä ja sijainti tosi hyvä. Ilmalämpöpumppu oli kesällä hyvä. Ilpon kanssa toimi viestittelyt hyvin!

  Vastaa

 • Philipp, Anna, George 12.6.2017 at 11:13

  Fine beautifully decorated 2 rooms appartmet with balcony in the city center close to Sokos supermarket, complete set of kitchen equipment and tableware. There are tea and coffe, electrical coffe percolator, hygienical sets in bathroom. Good sound proofing. Bed closes is included in the rate. Very frendly and helpful owner. Underground municipal parking in couple of blocks far.
  We had stay one night for 3 persons family.
  Many thanks for warm receive and help!

  Vastaa

 • Perhe Raahesta 28.8.2015 at 14:47

  4-henkinen perheemme majoittui kesällä kolme vuorokautta Savonkatu 25:ssa. Viihdyimme hyvin siistissä, ihanasti sisustetussa ja tilavassa asunnossa. Iso etu lasten kanssa lomaillessa oli se, että asunnossa pystyi itse laittamaan ruokaa. Asunto oli parhaalla mahdollisella paikalla, sieltä oli helppo lähteä kävellenkin kiertelemään kaunista kaupunkia. Seuraavan kerran kun Kuopioon tulemme, tiedämme missä majoitumme! Suosittelemme lämpimästi!

  Vastaa

 • Juhani 5.8.2015 at 12:30

  Yövyimme kaveriporukalla Savonkadulla viikonvaihteessa ja kaikki kiittelivät minua varauksestani. Huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla ja keskeisten palvelujen lähettyvillä. Taksia ei siis tarvinnut. Huoneisto oli erinomainen kaikkine tykötarpeineen. Tullaan varmasti toistekkin myös perheen kanssa!

  Vastaa

 • Ystävättäret Viinijuhlilla 7.7.2015 at 15:19

  Majoituimme kaksi yötä siistissä, tyylikkäässä huoneistossa Kuopion ydinkeskustassa. Palvelu oli hyvää. Meitä ilahdutti i hyvien mukavuuksien lisäksi pienet asiat, jotka kuuluivat varusteluun (servetit, laastarit yms.). Hyvä vaihtoehto hotellille. Menemme toistekin.

  Vastaa

 • Kirsi ja Matti 29.6.2015 at 13:05

  Kymppi tuli.

  Majoituksemme oli kympin arvoinen, huoneisto keskeisellä paikalla. Helppo mennä ja tulla. Yllätyimme huoneiston tasosta positiivisesti, kaikki tarvittavat ja vähän extraakin oli saatavilla. Autopaikkakin oli järjestetty meille etukäteen kuten sovimme. Hyvä palvelu kiitos siitä.
  Kaikille Kuopioon matkustaville tätä asuntoa voi suositella. Lisäbonuksena meillä oli ihanan aurinkoiset kelit tutustua mm. Torin tarjontaan. .

  Vastaa

 • Leena & Leena 27.7.2014 at 21:13

  Vietimme yhden yhden yön Kuopiossa Savonkadun kaksiossa. Paljon matkustaneena näkemyksemme mukaan asunto vastasi hotellin sviittitason huoneistoa lisämausteena huippu moderni ja toimiva keittiö. Arvostimme asunnon modernia tyylikkyyttä, uutuutta ja puhtautta. Vuoteet ja petivaatteet olivat aivan uusia ja tasokkaita. Kuopiossa tulee usean kerran vuodessa käytyä, joten tämän jälkeen emme mene enää hotelliin, vaan yövymme aina tässä huoneistossa, jos huoneisto vaan on silloin vapaana. Suosittelemme!

  Vastaa

 • Kaisa ja Harri 27.7.2014 at 00:09

  KIITOS!! Vietimme mukavan ”lapsettoman” vuorokauden Kuopiossa 26-27.7. Olemme usein viihtyneet hotellissa, mutta tämän jälkeen tahdomme aina tulla Savonkatu 25:een. Ihastuttava rauhallinen asunto kaikilla herkuilla. Kauniit astiat, ihastuttavat liinavaatteet, tyylikäs sisustus, parvekeella oli mukava juoda aamukahvit. Vaikka helle oli mahtava, tuulettimia oli tuotu huoneistoon ja saimme makoisat unet. Voimme suositella ilolla.

  Vastaa

 • Tiina ja Jari 8.7.2014 at 13:54

  Olimme viime vkon ma-pe asunnossa ja voimme todellakin suositella sitä kaikille. Todella siisti, hyvä varustelu, erittäin hyvällä paikalla ja Loistava palvelu. Mitä muuta voi sanoa, kun että käykäähän tutustumassa.

  Vastaa

 • Anne&Tatu 8.6.2014 at 16:45

  Kivalla paikalla, viihtyisä asunto sekä hyvät kulkuyhteydet torille ja muualle Kuopioon. Modernit keittiökalusteet, oli mukava ja helppo laittaa ruokaa. Liikenteestä sekä rakennustyömaasta aiheutuneet meluhaitat olivat mitättömät, äänieristys onnistunut. Mukava pikku parveke auringonottoon ja aamukahville. Eipä oikeastaan mitään moitittavaa. Sopii hyvin pariskunnille ja pikku perheille loma-asunnoksi!

  Vastaa

Jätä kommentti